Главная » 2023 » Вересень » 22 » « Жовта стрічка »
12:59
« Жовта стрічка »

22 вересня щорічно в Україні відзначається День партизанської слави, вшановують відважних патріотів, які боролися за нашу свободу. Раніше в це свято згадували в основному партизанів Другої світової війни. Але з 2014 року і в 2022 році  багато партизан з'явилося серед наших сучасників. Ці хоробрі люди протистоять озброєним солдатам на тимчасово окупованих Росією територіях.

В Костянтинівському ЗЗСО №16, в 1-4 класах були проведені виховні заходи і інформаційні бесіди до Дня партизанської слави. Діти дізнались про партизанський рух, головних командирів, як саме діяли партизани, про сучасний партизанський рух « Жовта стрічка » та багато чого нового та цікавого.

Мета. Виховувати почуття гордості за рідний край, за своїх дідів та прадідів які віддали своє життя за наше майбутнє, формувати патріотичні почуття за Батьківщину де народилися і зробили перші кроки, ознайомити з історією рідного краю та країни.

В народі живе добра пам'ять про партизан. І державою вшановано пам'ять про тих,хто звівся на боротьбу в тилу ворога. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто зупинив фашистську навалу ціною власного життя.

Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. Хоробрістю, героїзмом та відвагою учасники руху опору довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Сьогоднi, коли вiйськовa aгpесiя  зaтьмapилa нaше небо, кpaщi сини i доньки укрaїнського нaроду, нaщaдки пapтизaнів, знову, зі зброєю в руках, зaхищaють деpжaвнi кордони, відстоюють омpiяні поколiннями свободу та суверенність, не дають  загарбникам відчувати себе господарями на нашій землі. Від щирого серця бажаємо, щоб над Україною запанував мир і спокій. Україна переможе! Слава Україні! Героям Слава!

Класний керівник 3-А класу Рєзнік Олена Сергіївна.

Категория: Новини школи | Просмотров: 39 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]