Главная » 2021 » Березень » 3 » Зима, що нас змінила
14:54
Зима, що нас змінила

         У рамках проекту  “Урок звитяги” , ініційованого Міністерством у справах ветеранів України із залученням фахівців Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Інституту національної пам'яті України,  26.02.2021 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 Костянтинівської міської ради Донецької області  для здобувачів освіти  10 класу був проведений урок – диспут « Зима, що нас змінила».
         Мета “Уроку звитяги”: проведення інформаційно-просвітницької роботи в напрямку героїки України та звитяги українського народу в відстоюванні незалежності й територіальної цілісності України;
формування серед дітей та молоді шанобливого ставлення до захисників України та волонтерів.
        Діти після перегляду відеоматеріалу  дали власну оцінку  подіям та героям Революції Гідності.
        Ці люди є прикладом мужності, хоробрості, відважності та безстрашності, безкінечної любові до своєї країни, народу та мови. Вони любили Україну більше, ніж себе, готові були віддати найдорожче – своє життя. Вони були справжніми патріотами, прикладом для наслідування для нас всіх. Давайте вшануємо світлу пам’ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.
        Слава Україні! Героям слава!
 
                                                          Учителька історії   Стародубцева І.В.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Новини школи | Просмотров: 142 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]