Главная » 2021 » Жовтень » 13 » Моя професія – моє майбутнє
13:47
Моя професія – моє майбутнє

Вибір професії – складний та відповідальний період в житті кожної людини. В цій ситуації актуально і гостро постає проблема конкретної допомоги молоді в професійному самовизначенні засобами професійної орієнтації. Тому 12 жовтня 2021 року для учнів 9 класу у Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбулися профорієнтаційні заходи.

Зранку об 11.00 учні стали учасниками Всеукраїнського онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів на сайті https://www.segodnya.ua/. Його організаторами виступили: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія «HR YOU», за сприяння Радниці-Уповноваженої Офісу Президента України з питань прав дитини та дитячої реабілітації Дарії Герасимчук. Головна мета уроку - надати можливість молодому поколінню українців визначити професію своєї мрії, мотивувати учнів на побудову власної успішної кар’єри, реалізувавши себе в Україні. На уроці були присутні відомі українці: -Євген Клопотенко, український шеф-кухар, телеведучий, входить до топ-50 кухарів світу, -Жан Беленюк, Олімпійський чемпіон в Токіо, - Ганна Різніченко, кар'єрний радник, яка проведе майстер-клас "Як визначити професію своєї мрії".

Також учні відвідали кулінарний майстер-клас, організований Фонд Бориса Колесникова на базі Костянтинівського професійного будівельного ліцею №39.Мета заходу – формування в школярів свідомого ставлення до праці, вибору професії відповідно до своїх можливостей, здібностей і з урахуванням вимог ринку праці. Цього разу у Школі кухарського мистецтва підлітки познайомилися з професією кухаря, готували корисні страви із сезонних овочів та фруктів.

Учні з користю провели час, поповнили своє кулінарне меню смачними стравами та дізналися деякі секрети професійної майстерності. Усім ,насправді, дуже сподобалося готувати на професійній кухні. Сподіваюся, що дев’ятикласники зацікавилися кулінарним мистецтвом, та в майбутньому оберуть собі професію саме у цій сфері діяльності.

Класний керівник Климова О.А

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 119 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]