Главная » 2021 » Грудень » 9 » Знаємо права - виконуємо обов’язки
14:50
Знаємо права - виконуємо обов’язки

З 6 по 10 грудня в Костянтинівському  закладі  загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 Костянтинівської міської ради Донецької області відбувся тиждень прав людини. У рамках цієї активності з учнями 6-Б класу була проведена година спілкування  “Знаємо права - виконуємо обов’язки”.

         Мета заходу - підвищити загальний рівень знань учнів з проблем прав людини та дитини; формувати компетентності у галузі  правової свідомості учнів; показати важливість знання дітьми своїх прав та обов’язків.

         У ході роботи діти познайомились із презентацією «День захисту прав людини»,  дізнались що свято відмічається 10 грудня за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році. Діти з’ясували, які права дітей закріплено в Конвенції ООН про права  дитини. У ході мінідискусії шукали відповідь на питання – що важливіше: знати права чи виконувати обов’язки. Закріпити набуті навички допомогли онлайн-ігри на платформі LearningApps.org  та створення буклетів «Мої права та обов’язки».

         Шестикласники переглянули тематичний соціальний ролик, створений минулого року старшокласниками закладу  і з позитивним настроєм та впевненістю, що необхідно мати баланс між правами та обов’язками , завершили спілкування.

 

         Класний керівник 6-Б класу  Олена Бочкарьова

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 109 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]